Chiller vannkjølere og isvannsmaskiner

Chillers isvannsmaskiner har blitt svært populære på grunn av de brukervennlige funksjonene. Enhetene er modulære, og hver modul fabrikktestes før sluttmontering.

Det ferdig monterte produktet går gjennom en rekke tester Helt til slutt blir enheten fullskalatestet etter kundens spesifikasjoner. Tilsyns- og kontrollprogrammet Service Next™ har gitt en helt ny dimensjon i å håndtere effektiviteten og påliteligheten i isvannsmaskiner. 

Aggregatene kan leveres med COPtronic™ som logger anleggets effektivitet og virkningsgrad, og Kiotronic™ som er et lekkasjekontrollsystem for kuldemedier. Alle enhetenes funksjoner er sanntidskoblet til Chiller Oys Helpdesk og sluttbrukeren til en hver tid.

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne riktig løsning!


En rimelig kjøleenhet for små kontorer og butikker. Rask og enkel å installere. LES MER>
En isvannsmaskin med frikjøling – produsert i mer enn 15 år. LES MER>Et pålitelig system for isvannsmaskiner – flere tusen leveranser hittil. LES MER>Et revolusjonerende system for isvannsmaskiner med enheter utendørs og innendørs. LES MER>Et trinnløst kontrollsystem for vifter i væskekjølere.For nøyaktige energiavlesninger fra isvannsmaskiner og varmepumper.


System for å oppdage og holde tilsyn med lekkasjer. Brukes med kjøleenheter. Indikering og rapportering via totalkonseptet Service Next™.Systematiserer driften av isvannsmaskiner og varmepumper.ServiceNext™ gir total oversikt over hele systemet. LES MER>