Chiller Norge As støtter Oslo Kulde As med markedsføring og salg

Oslo Kulde AS ble etablert i 1988 og har fokusert på kjøle- og varmeløsninger, fortrinnsvis for næringslivet. Chiller Norge AS eier i dag Oslo Kulde. Begge selskapene er lokalisert under samme tak i Oslo og har solide fagkunnskaper innen HVAC-bransjen. Vi tilbyr og leverer varmepumper, kjøle- og fryseromsaggregater, dataromskjøling og komfortkjøleutstyr.

Oslo Kulde representerer i stor grad merkevaren Chiller Oy, der hjørnesteinene i produktenes utforming er funksjonalitet, pålitelighet, energisparing, levetidstenkning, strømoptimalisering og kundespesifikke krav. 

Våre prosjekter er gjerne relatert til kontorer, sykehus, hoteller, ulike industrielle prosesser samt UPS- og IT-lokaler. Som en F-gass-sertifisert bedrift kan vi tilby enheter til oppstartsprosedyrer, garantiansvar, teknisk støtte, og reservedelsservice.

Produktene vi representerer og leverer er godt kjent for både topp kvalitet og hvordan de møter krevende tekniske spesifikasjoner. Enhetene våre velges ut av kvalifisert personell og vi tar ansvar for alle leveransene våre.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!