Kjøle- og fryserom

Oslo Kulde leverer og monterer alt fra små kjølerom til privatpersoner og kantiner til større rom for industri og lager.

Vi leverer kjøle- og fryserom produsert av prefabrikkerte sandwich-paneler bygget av Food-Safe-belagte stålplater med polyuretankjerne. Food-Safe-polyesterbelegget er bakteriehemmende, næringsmiddelsikkert og lett å holde rent. Rommene har god isolasjonsverdi og leveres med standard yttermål, men kan produseres med spesialmål uten at produktet blir vesentlig dyrere. Med standardmål menes yttermål som går opp i 30 cm (for eksempel 270 cm, 300 cm, 330 cm). Panelene leveres i tykkelser fra 54 mm til 175 mm. Fryserommene leveres med utlikningsventil og dørkarmsvarme.

Når du tar mål må du huske at det bør være minst 5 cm klaring rundt rommet for luftsirkulasjon, samt at rom levert med gulv plasseres på 25 mm lekter for luftsirkulasjon under gulvet.

Ved siden av å brukes som kjølerom, kan man også bruke rommene til svalrom, søppelrom, renrom, klimarom, laboratorierom eller lignende. Bare fantasien setter grenser for bruksområdet. De mindre rommene er enkle å montere, og kan settes opp av de fleste.

Vi leverer også tilhørende produkter som:

  • Dører og porter
  • Hylleinnredninger
  • PVC-gardiner
  • Innestengningsalarm
  • Kjøreramper

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!