Lavt energiforbruk og miljø som grunnleggende designfilosofi

Utgangspunktet for Chiller sitt produktdesign har alltid vært lavt energiforbruk og miljøsynspunkter. Vi holder til i den nordiske klimasonen, der frikjøling og varme er en viktig del av produktutviklingen vår. Chiller-konsernet har over 20 års erfaring med produksjon og kontrahering av energieffektivt utstyr til sivile og militære bygninger som for eksempel industriprosesser – basert på kundens spesifikke krav.

Chillers varmepumper og isvannsmaskiner har Internett-forbindelse til Help Desk-senteret vårt. Kunder kan også benytte den av Internett-baserte overvåkningstjenesten Service Next™.
Drift av enhetene styres i sanntid 24/7. Enhetene kan også utstyres med COPtronic™-tjenesten for energieffektivitetsmåling og lekkasjeovervåkningssystemet Kiotronic™. 

Våre tjenester og løsninger hjelper kundene med å gjøre enhetene 20–30 % mer effektive og samtidig få lavere energikostnader.

Chillers fancoil- og aircondition-produkter er utstyrt med EC-viftemotorer. Enhetene er designet spesielt for variabel luftmengde, noe som gir høy effektivitet på alle viftehastigheter. Disse produktene kan gi energibesparelser på opptil 80 %. Ikke minst kan brukerne nyte et godt inneklima og et stille miljø!