Kjøle- og fryseromsaggregater

Oslo Kulde leverer ulike kjøle- og fryseromsaggregater fra forskjellige produsenter etter hva som passer kunden best, men vi har hovedsakelig valgt å forhandle Rivacolds kvalitetsprodukter for proffmarkedet. 


Rivacold

Rivacold kjøleaggregatene leveres fra fabrikken med intern kabling og elektronisk regulator slik at pris og kvalitet blir best mulig. Da blir det minimalt med utgifter til elektriske arbeider. Vi kan levere kompaktaggregater (alt i ett) eller splittaggregater (2-delte).

Norcool    

Se produktene her
Bruks- og monteringsanvisning

Thermolux

Se produktene her
Bruks- og monteringsanvisning

Norcool og Thermolux sine kompaktaggregater er utviklet i Norge og leveres begge med 3 forskjellige kapasiteter, avhengig av størrelsen på kjølerommet. Disse aggregatene er beregnet for bruk i mindre kjølerom i privat sammenheng, men kan også benyttes i små kantinekjøkken, barnehager og liknende.

Vi leverer og utfører service på annet kjøleutstyr også. Du er velkommen til å ta kontakt, enten du vil ha mer informasjon, pristilbud eller befaring! Før du bestiller service fra Oslo Kulde er det fint om du har klart produktnavnet og typen.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!