BOX Vari™ kassettfancoil

BOX Vari™ representerer neste generasjons takmonterte kassettfancoil. Produktet er beskyttet av flere internasjonale patenter. Enheten er utformet for å fungere med det nye viftedekselet, som gjør at EC-motoren blir så energieffektiv som mulig. I et vanlig rom vil enheten bruke like mye energi som en LED-pære. Den leveres med installert elektronikk, vifte og en ventil som er utformet for å styre vannstrømmen. Enheten kommer med et veggmonterbart styrepanel.

BOX Vari™ er et nytt og problemfritt konsept – installer, bruk og vedlikehold!Spesifikasjoner for BOX Vari™

EC-rist

  • Høy energieffektivitet og minimalt forbruk
  • Testet i uavhengige forskningslaboratorier
  • Skaper luft innendørs – ingen tegn til trekk

EC-vifte

  • Styres med et signal på 0-10 V: styrer 0-100 %
  • Installert elektronikk som sørger for optimal bruk av vifte og ventil
  • Flere støyinnstillinger som styres med et signal på 0-10 V

Filter

  • Stort foldefilter – ikke lagfilter

Andre egenskaper

  • 3-dyp coil (60,120) med glatt lamell, som gjør det mulig å benytte fjernkjølevann
  • Kretsruting tilpasset kunden – ingen standard dragning
  • Kondenseringspumpe eller fri tømning

Energieffektivitet i toppklassen

En enkel LED-pære trenger 6 W for å lyse opp et rom mens en BOX Vari™-enhet kun trenger 4 W for å kjøle ned det samme rommet. Filterområdet er to og en halv ganger større enn lagfilteret som ble brukt tidligere og vedlikeholdskostnadene er 50 % lavere. Jevnlig renhold er enkelt å utføre, og gir enda lavere driftskostnader i enhetens levetid.

En eller flere enheter kan styres via en veggmontert styreenhet. Styreenhetens EC-motor muliggjør relativ styring fra 0 til 100 %.

Behagelig og trekkfri inneluft uten støy

Vifteutløpet i BOX Vari™-kassettens rist er plassert under enheten (i stedet for på sidene), og luften blåses oppover mot taket. Denne løsningen gir behagelig og trekkfri inneluft. Kondensen dreneres enten gjennom fri drenering eller med en kondenspumpe. BOX Vari™ kassettfancoil er så kompakt at hele mekanismen får plass i en takmontert enhet. Den totale høyden på fancoilen er 300 eller 390 mm. Den kompakte konstruksjonen og de patenterte hjørnestolpene garanterer et lavt støynivå under drift.

Materialer av høy kvalitet

BOX Vari™ produseres med materialer fra øverste hylle. CO2-utslippene dens er blant det laveste på markedet. Alle funksjoner og deler i enheten, som de innebygde ventilene, er nøye forhåndstestet på Chillers fabrikk. Enheten fås i to størrelser – 600 x 600 mm og 600 x 1200 mm.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!