GRAND Vari™ fancoil

Fordelen med GRAND Vari™-seriens vifter for store områder er problemfri installasjon og at de er enkle å bruke og vedlikeholde. Enheten er først og fremst tiltenkt som aircondition- og ventilasjonsenhet for hotellrom, kontor og spesielt utfordrende tomannsboliger. Den har alle de riktige egenskapene for nettopp disse romtypene. Enheten krever bare en brøkdel av det vedlikeholdet som vanlige fancoil-enheter trenger. GRAND Vari™ produseres og testes på Chillers fabrikk i Finland.

Energieffektivitet på sitt aller beste

GRAND Vari™ tilbyr energieffektivitet på sitt aller beste. Enheten bruker for eksempel bare samme effekt som en LED-pære for å varme opp eller kjøle et hotellrom – mellom 3 og 11 W. GRAND Vari™-enhetens patenterte rist har to deler: luften blåses ut i rommet fra den øvre delen mens luftinntaket er plassert på den nedre delen. Dette gir en mye bedre logaritmisk temperaturforskjell mellom luften og vannet. Innovasjonen er basert på inntak av frisk luft og kontrollert utløp i rommet gjennom samme vifterist. Den nåværende løsningen forbruker vesentlig mindre energi enn eldre modeller.

En eller flere enheter kan styres med en veggmontert styreenhet. EC-motoren forenkler energisparing og styring fra 0 til 100 %.

Behagelig inneluft

Den nye risten produserer et helt trekkfritt luftutløp siden den tvinger luften til å strømme opp mot taket og rundt i rommet. Kondensen dreneres enten gjennom fri drenering eller med en kondenspumpe. Enheten er utrolig kompakt og viften er utstyrt med demping for å få minske støynivået. Den friske luften fra ventilasjonsenheten blåses ut gjennom de samme støyabsorberende komponentene. Den totale høyden på enheten er mindre enn 250 mm, noe somtillater lav og bred luftutstrømning.

Installasjon, bruk og vedlikehold uten problemer

Enheten er svært enkel å installere på grunn av festeordningene på bunnplaten, som brukes for å montere enheten mot innertaket. Enhetens monteringsanordning presses gjennom veggen og filterdelens rist festes til monteringsanordningen. Alle grensesnitt er på bakpanelet, noe som gjør det raskt og enkelt å koble til enheten. Det er ikke noe som må kobles til enheten fra siden, derfor er kjøleelementet så bredt som det kan få blitt. Filteret kan rengjøres med en støvsuger eller vaskes. Det er strategisk plassert bak den hengslede risten. Kondensskålen er lett å ta ut og å gjøre ren, slik at enheten forblir bakteriefri.

Kvalitetsløsninger

GRAND Vari™-seriens vifter for store områder produseres med materialer av høyeste kvalitet. Grunnprinsippet for designet er god energieffektivitet og lavt støynivå under drift. Enhetens CO2-utslipp og levetidskostnader er svært lave sammenlignet med andre produkter på markedet. GRAND Vari™-vifter for store områder kan om ønskelig leveres ferdig utrustet med automasjonsteknikk.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!